088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie na burn-out

Re-integratie bij Xynthesis helpt je na een burn-out stapsgewijs en effectief je weg terug te vinden naar je werkomgeving of naar een (nieuwe) functie die aansluit bij je kwaliteiten, ervaring en wensen. Een burn-out kenmerkt zich vaak door een situatie waarin je nog steeds wel wil, maar niet meer kan werken. Dat kan behoorlijk ingrijpende gevolgen hebben, zowel op fysiek en mentaal als op emotioneel en sociaal vlak. Wij besteden hier zowel in het herstelproces als in de re-integratie dan ook serieus aandacht aan. Stap voor stap in je kracht. Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk.

Xynthesis heeft ruime ervaring met re-integratie na een burn out

De re-integratiecoach van Xynthesis ondersteunt je bij het (her)vinden van je energiebalans en het vergroten van je zelfvertrouwen, zodat je op den duur weer vitaal en met plezier aan het werk kunt. Wij houden tijdens het traject een realistisch oog op beperkingen, belemmeringen of valkuilen in je denken en doen.

In ons re-integratiebureau werken 45 senior professionals die behalve in verschillende bedrijven en organisaties, als coaches ruime ervaring hebben op het gebied van arbeidsmobiliteit. Daarnaast weten zij wat een burn-out is en welke impact die kan hebben. Ze hebben gedegen kennis van de verschillende fases in het herstel en stemmen hun begeleiding hier expliciet op af. Ze zien toe op een zorgvuldige re-integratie, al dan niet gefaseerd en vanuit het besef dat een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt na een burn-out, afhangt van het (uiterst persoonlijke) proces dat je doormaakt.

Mocht het herstel tijdens de re-integratie onvoldoende zijn kunnen wij in overleg met werkgever bespreken onze vitaliteits- en/of burn-out coaching in te zetten.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Zowel beproefde als innovatieve methoden
 • Een breed specialisme in vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken en persoonlijke profilering.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo- en wo-niveau.

Re-integratie na burn-out biedt gerichte aandacht en begeleiding

Ons succes is gebaseerd op individuele begeleiding gekoppeld aan de inzet van op maat gerichte instrumenten. De persoonlijke gesprekken worden ondersteund door onlinetrainingen die thuis op zelfgekozen momenten gedaan kunnen worden. Onze re-integratiecoaches helpen je bij het inzichtelijk maken van de ontstane situatie in relatie tot bij jou passende, toekomstige werkzaamheden, werksoort en werkomgeving en uiteraard bij de stapsgewijze hervatting van werk. Een traject bestaat uit:

 • Acceptatie: reflectie en bezinning, zelfkennis
  • Loopbaanprofiel/Personal branding: verhelderen van eigen kwaliteiten en wensen
  • Motivatie: opbouw van conditie, energie en zelfvertrouwen
  • Arbeidsmarktactieplan: persoonlijke focus bepalen richting arbeidsmarkt
  • Jobhunting: in kaart brengen van functies en het systematisch benaderen daarvan
  • Sollicitatie en presentatie: ontspannen presenteren in netwerken en bij potentiële werkgevers
  • Algehele begeleiding werkhervatting en terugval-preventie

Contact met Xynthesis na een burn-out

In een oriënterend telefonisch gesprek met ons re-integratiebureau bespreken we je persoonlijke situatie, kansen op de arbeidsmarkt en welke coach het beste bij je past. Daarna kun je met deze coach vrijblijvend een nader kennismakingsgesprek voeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.