Re-Integratie

Bij re-integratie is het maken van een nieuwe onzekere stap onvermijdelijk

Xynthesis Re-integratie staat voor energieke duurzame werkhervatting. Mensen maken deze stap makkelijker als zij (weer) beschikken over zelfvertrouwen en een heldere motivatie. Inzicht in eigen kunnen en wensen, maar ook belemmeringen loslaten. In je kracht staan. Dat is essentieel voor een positieve en effectieve benadering van re-integratie. Xynthesis re-integratie werkt vanuit u als persoon en een markttechnische benadering van de arbeidsmarkt.

Persoonlijke en deskundige re-integratie coaches inventariseren met u:

  1. wat uw aanbod is (wat wil ik, wat kan ik, wat zijn mijn unieke talenten)
  2. wat de vraag is (waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe die te benaderen)
  3. hoe de markt te bewerken, via welke zoekkanalen (gericht op o.a jobhunten, (digitale) netwerken)
  4. hoe te solliciteren en presenteren in netwerken en bij werkgevers.

Er zijn verschillende soorten re-integratie trajecten. De stappen verschillen per spoor. Wat niét verschilt, is dat Xynthesis re-integratie altijd met ervaren coaches werkt, die hun sporen verdiend hebben in het coachingsvak en bekend zijn met de diversiteit van het bedrijfleven. Zij bieden u persoonlijke en doortastende begeleiding. Naar de juiste baan, op de juiste plek en in de juiste balans. Wij zijn gespecialiseerd in trajecten voor MBO, HBO en WO ers.

Soorten re-integratie:

In een oriënterend telefonisch gesprek met ons re-integratiebureau kunnen wij naar uw situatie kijken, uw arbeidsmarkt kansen en welke coach het beste bij u past. Daarna kunt u met deze coach een vrijblijvend kennismakingsgesprek voeren. Neem voor meer informatie contact met ons op

 

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze