088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Aarti:

“Goed inlevend vermogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.”

Vitaliteit coaching

Hoe kunnen we omgaan met de steeds hogere eisen die werk en privé aan ons stellen? Steeds meer mensen lopen tegen de grenzen van hun kunnen aan. Daarnaast kunnen er zich allerlei gebeurtenissen in het leven voordoen die je een periode uit balans kunnen halen. Het gevolg daarvan is vaak minder presteren, minder creatief zijn en verkeerde beslissingen nemen. Daar kan je uiteindelijk flink ziek van worden.

Xynthesis heeft verschillende Vitaliteit programma’s ontwikkeld die op uiteenlopende situaties inspelen.

De Vitaliteit programma’s moeten ertoe leiden dat:

  • je je weer goed voelt, veerkrachtiger bent en meer grip op je leven hebt;
  • je meer levensgeluk ervaart;
  • je persoonlijke stressbestendigheid verbetert en je stressvolle situaties beter het hoofd kunt bieden;
  • je meer relativeert en je problemen in de juiste proporties ziet;
  • je geestelijk en lichamelijk meer in balans bent;
  • je welbewust en aandachtig keuzes maakt in het hier en nu;
  • je in staat bent emotionele reacties in de hand te houden, zelfs in conflictsituaties.

Vitaliteitsscan

Om een goed inzicht te krijgen in jouw situatie geloven wij dat het meten hiervan essentieel is. Een meting geeft aan waar de belangrijkste knelpunten zitten, zodat de interventies daar ingezet kunnen worden waar ze het grootste effect hebben.

Vitaliteitsprogramma

Je voelt je niet goed in je vel; onrust, vermoeidheid, slecht slapen, je hebt het gevoel de grip kwijt te raken. Het vitaliteitsprogramma van Xynthesis geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om hieruit te komen. We gaan concreet aan de slag met die zaken waarop jij invloed kunt uitoefenen. We werken samen met jou aan jouw vitaliteit en veerkracht zodat je meer plezier, ontwikkeling en perspectief in werk zult hebben.

Word stress de baas

Coaching stressmanagement helpt bij het creëren van meer ruimte in je hoofd, meer balans en energie. Dit programma is vooral gericht om bewust met stressgevoelens om te gaan je leert spanningen beter te hanteren, zo blijf je effectief en productief in je werk

Vitalisering na een burn-out

Vaak lukt het om redelijk lang met spanning te leven en in het werk goed te blijven functioneren. Toch ontstaan er, bij onvoldoende hersteltijd – en vaak sluipenderwijs – meer en meer momenten waarop spanningen ten koste gaan van je energie. Dat resulteert niet zelden in volledige uitval en niet meer in staat zijn te werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij coaching Persoonlijke Ontwikkeling werken we aan:

bewustwording, inzicht in eigen functioneren, zelfvertrouwen en zelfrespect, grenzen en prioriteiten stellen, het nemen van verantwoordelijkheid en keuzes maken in een gewenste richting. In dit programma werken we vooral aan gedrag dat je in de weg kan staan om goed in een werksituatie te functioneren.

Oriënterend gesprek?

Op basis van een eerste telefonische oriëntatie wordt de situatie met u besproken en kunnen we een eerste indicatie geven wat ingezet kan worden en wat u daarmee kan bereiken. Neem voor meer informatie contact met ons op