088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Arbeidsmarktverkenning

Module Arbeidsmarktverkenning

In deze fase van het re-integratieproces breng je de vraag op de arbeidsmarkt die voor jou van toepassing is in kaart. Het geeft richting aan je zoektocht en vergroot de kans op het vinden van een vacature die goed bij je past. Hoe gerichter een sollicitatie hoe groter de kans op succes.

In deze module worden zoveel mogelijk feiten en verklaringen verzameld over de markt en over waar je staat ten opzichte van die markt. Je verzamelt informatie over welke functies, beroepen, sectoren en soorten organisaties bij jou passen. Je krijgt meer te weten over de invloed van de sfeer, cultuur, structuur, identiteit van organisaties en wat dat voor invloed dat op jou heeft. Met deze informatie selecteer je organisaties waar je graag zou willen en kunnen werken.

Ook wordt er gekeken waar je staat ten opzichte van de markt. We onderzoeken wat de ontwikkelingen in bepaalde sectoren en beroepen zijn. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op werk hebt.