088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Loopbaanprofiel/Personal branding

Module Loopbaanprofiel (persoonlijke profilering)

Binnen dit onderdeel van een re-integratietraject kijken we naar het werk dat op dit moment van je leven het beste bij je past.

Bij re-integratie na een ziekteperiode, waarbij je beperkt bent geraakt in je mogelijkheden en vaak ook je oude beroep niet meer kunt uitoefenen, lijkt de toekomst uitzichtloos. Maar als je het leert bezien vanuit het perspectief dat iedereen zo zijn eigen beperkingen kent maar ook zijn eigen mogelijkheden geeft dat een nieuwe kijk op de toekomst.

De coach onderzoekt met jou alle aspecten die met werk te maken hebben en samen werken jullie toe naar een gedegen loopbaanprofiel. Dit profiel geeft een veelzijdig beeld van wie je bent in relatie tot werk en geeft vooral je wensen en mogelijkheden voor de toekomst weer. Het doorlopen van het programma geeft nieuwe en verrassende inzichten. Als je een duidelijk beeld hebt gekregen van wat je in de toekomst zou willen, wordt de oriëntatie op de arbeidsmarkt beter afgestemd op je wensen en ontstaat er focus. Daardoor kan de baan die bij je past eerder gevonden worden.

In het loopbaanprofiel worden de volgende onderwerpen beschreven:

  • Jouw persoonlijkheidskenmerken en jouw rol binnen organisaties.
  • Jouw belangrijkste gedragsvoorkeuren
  • Jouw werkplezier; behoeftes, waarden, interesses en drijfveren.
  • Jouw competenties, capaciteiten en werkervaring
  • Passende beroepen en functies.
  • Wat je in de toekomst zou willen bereiken.

Kijk eens op: https://www.xynthesis.nl/tpp/index.html