088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Vitalisering

Bij re-integratie na een lange ziekteperiode, is er al veel gebeurd. Vaak ben je al een tijdje gedeeltelijk of volledig buiten het arbeidsproces. Als gevolg van beperkingen kan je je huidige functie vaak niet meer uitvoeren. Meestal heb je de situatie waarin je terecht bent gekomen nog niet verwerkt. Dat is ook niet zo gek, als je ziek wordt probeer je te behouden wat je hebt. In de coaching besteden we aandacht aan de situatie waarin je terecht bent gekomen, aan het loslaten van het verleden en de aandacht verleggen van beperkingen naar mogelijkheden. Het opnieuw kijken naar mogelijkheden, geeft kansen en perspectief.

Vaak gaan de omstandigheden waarin je beland bent geraakt gepaard met onzekerheid, onduidelijkheid over je kunnen, onrust en angst voor de nieuwe onbekende toekomst.

Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan je energiebalans. Wat de situatie ook is, een goed beeld van jezelf  hebben over je mogelijkheden staat rechtstreeks in verband met hoe je omgaat met je energie.

De toekomstige werkgever wil iemand die weet wat hij wil, goed in zijn vel zit en energie en kracht uitstraalt. Het re-integratieprogramma werkt aan zicht op mogelijk werk, werk dat passend is. Ook wordt er aandacht besteed aan waar dat werk op de arbeidsmarkt is te vinden. Iedere fase in het terugkeerproces kent zijn barrières. Vitalisering loopt daarom ook door het hele programma.