088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Bernadette Hammenga

Bij Bernadette gaat het erom dat je een baan vindt waar je blij van wordt, waar je met plezier naartoe zult gaan. Vanuit gelijkwaardigheid gaan jullie aan de slag.
Als basis wordt er uitgebreid ingegaan op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
Als je dat duidelijk hebt volgt het antwoord op de vraag welk werk er nu bij je past zodat je daar je pijlen op kunt richten om uit te komen bij een passende duurzame baan.

Bernadette: ‘Het is echt heel belangrijk dat je erachter komt wat je echt wilt en wat je kwaliteiten zijn. Van daaruit kun je de arbeidsmarkt veel beter benaderen.
Bij mijn coaching zet ik mensen in beweging. Ik vind het mooi om te zien dat mensen nieuwe inzichten krijgen over zichzelf, dat ze stappen durven te maken en dat ze weer zelfvertrouwen krijgen.We gebruiken de online-training als basis. Bij de gesprekken die we voeren zet ik zo nodig ook nog andere oefeningen in. In de loop der jaren heb ik me breed geschoold en heb ik een gereedschapskist vol tools die ik in kan zetten waar dat nodig is. Iedereen heeft weer iets anders nodig is. Intuïtief weet ik wat bij wie past.
Ik heb in elk traject weer zin Voor mij is er geen mooier vak te bedenken dan het mijne. Nog iedere dag verwonder ik mij over wat er allemaal gebeurt in een traject en over het vertrouwen dat er is.’

Bernadette werkt behalve met de online-training van Xynthesis soms onder andere met de kernkwadranten van Ofman, 360 graden feedback, moodboards voor mensen die visueel ingesteld zijn, de loslaatmethode.

Na haar opleiding Personeel en Arbeid (tegenwoordig HRM) heeft Bernadette in de uitzendbranche gewerkt. Daarna is ze opleidingscoördinator bij een bedrijf dat ICT opleidingen verzorgde. Ze begeleidde ook mensen die vastliepen in hun opleiding.

Van daaruit was de stap naar loopbaancoach snel gezet. Ze is een post-hbo opleiding coachingsvaardigheden gaan volgen. Ze heeft een stress en burn-out opleiding gedaan en is ook biografisch loopbaancoach.

Na meer dan twintig jaar in het vak is ze een zeer ervaren coach. Ze blijft zich continu verdiepen en verbreden door het volgen van workshops en opleidingen.

Bernadette is betrokken, heeft een goed analytisch denkvermogen kan goed luisteren en vraagt door. Ze heeft ene snelle geest is intuïtief en pragmatisch, ze staat met beide benen op de grond. In haar zal je een kundig coach treffen.

Soorten coaching

loopbaancoaching
burn-out herstel coaching
outplacement
re-integratie 2e spoor
werkfit

Specialisaties

heroriëntatie
intuïtief coachen
kernkwadranten
keuzes maken
loopbaanbegeleiding
loslaten
online-coaching
ontwikkeltrajecten
rouw- en verliesverwerking
solliciteren
spiritualiteit
stress
structuur aanbrengen
systemisch werken

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.