088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Lammert-Jan Strijker

Heldere, en praktische coaching die is gericht op het (weer) zelf kunnen inzetten van de persoonlijke kracht van de cliënt. Dat is waar het om draait in de coaching door Lammert-Jan Strijker (1966) Empowerment is hier geen kreet maar een waarde. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige maar speelse en vooral doeltreffende methoden. Er kunnen zowel formele testen worden ingezet als meer onorthodoxe methoden.

Belangrijk vind ik een totaalaanpak van de arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidsproblemen. Vaak staat verzuim en arbeidsongeschiktheid namelijk niet op zich maar zijn er meerdere factoren die belemmerend werken; deze moeten in onderlinge samenhang worden aangepakt.

Ik heb bijna 10 jaar als psychosociaal therapeut gewerkt in diverse settingen. Sinds 2001 werk ik als arbeidsdeskundige en re-integratiespecialist voor o.a. UWV, diverse re-integratiebedrijven, arbodiensten en voor diverse bedrijven als opdrachtgever.

Naast mijn werk als arbeidsdeskundige is mijn specialiteit het coachen van mensen in een arbeidsongeschiktheid-situatie vanuit de Ziektewet, de WAO of de Wet Inkomen naar Arbeid (WIA) naar passende duurzame werkzaamheden. Daarbij maak ik gebruik van mijn netwerken in de regio Arnhem-Nijmegen.

Soorten coaching

Specialisaties

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.