088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Eliane van Beukering

Eliane vindt het belangrijk dat jij de eigen regie over je leven weer weet te pakken. Vaak schort het daaraan. Veel mensen laten zich leiden door de omstandigheden en vinden het lastig om te bedenken wat ze zelf graag zouden willen. In het coachingsproces gaan jullie daar samen naar op zoek. Vitaliteit is ook een groot aandachtsgebied van haar. Vanuit een hernieuwde balans werk je toe naar een leuke passende baan.

“ Ik werk met resultaatgericht coachen. Door middel van gesprekken gaan we kijken naar waar je nu staat. Tijdens de gesprekken spiegel ik je en check of wat ik denk te horen klopt. Ik ben intuïtief en kan tussen de regels door horen. Het is van belang om je intrinsieke motivatie te leren kennen. Wat wil je diep van binnen? Voor de meeste mensen is het lastig om daarbij te komen. Door mijn werkwijze en analytische kwaliteit krijg je de rust en ruimte om je loopbaanvraagstukken te kunnen relativeren en zelf tot constructieve inzichten en oplossingen te komen. Het is belangrijk dat je duidelijk krijgt waar je energie van krijgt. Ik begeleid je door het proces maar jij blijft zelf wel achter het stuur zitten.

Werk gezondheid en privé is bij mij altijd een rode draad door de coachingstrajecten. Vitaliteit, voeding en gezondheid zijn ook belangrijke aspecten die langskomen. Het geeft mij voldoening als jij weer lekker in je vel komt te zitten en weer in beweging komt.

Ik ben ook werkzaam als sociaal bedrijfskundig adviseur, daarmee ondersteun ik organisaties bij inzetbaarheidsvraagstukken. Ik ken ook de andere kant. Dat kan goed van pas komen bij het contact met je werkgever.”

Bij haar coaching gebruikt Eliane de drijfverentest en de online training Persoonlijke Profilering. Verder hecht ze vooral aan het persoonlijke gesprek.

De rode draad in de loopbaan van Eliane is: begeleiden van mensen op en naar de arbeidsmarkt. Inmiddels heeft zij al veel ervaring opgedaan in diverse functies zoals project manager werkgelegenheid, operationeel manager van een opleidingscentrum, HR manager en loopbaan- en mobiliteitsadviseur.
Sinds 2000 is ze werkzaam als loopbaancoach. Zij heeft eerst een managementopleiding gedaan. Later is ze de Hoogendijk, beroepsopleiding loopbaanadviseur, gaan doen. In de loop der tijd heeft ze verschillende opleidingen gedaan. Zelf noemt ze met name de RSBA opleiding die ze in 2017 heeft gedaan en die opleidt tot adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociale bedrijfskunde.

Eliane is resultaatgericht, heeft een warme zakelijke benadering, kan goed luisteren, is betrouwbaar, enthousiast, inspirerend en innovatief en analytisch. Zij is behulpzaam en praktisch bij het oplossen van problemen. Mensen voelen zich gehoord en begrepen zonder dat er een oordeel geveld wordt.

Behalve coach is Eliane auteur van het boek ‘IN 10 STAPPEN EEN SUCCESVOLLE 2e-SPOORCOACH”.

Soorten coaching

loopbaancoaching
outplacement
re-integratie 1e 2e 3e spoor
persoonlijke ontwikkeling
persoonlijke effectiviteit

Specialisaties

assertiviteit
authenticiteit
bewustwording
communicatie
duurzame inzetbaarheid
heroriëntatie
keuzes maken
loopbaantraining
motivatie
persoonlijk leiderschap

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.