088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Mirjam van Vliet

Mirjam vindt het van belang dat jij ruimte ervaart om te groeien tijdens een coachingstraject. Ze ziet het als een avontuur waarin jij je vrij mag voelen om te gaan onderzoeken. Ze stelt je op je gemak en geeft je vertrouwen. De welbekende ‘klik’ is van belang om met elkaar samen te werken. Mirjam ziet het traject als een gezamenlijke reis. Gelijkwaardigheid hierbij is voor haar van groot belang.

Mirjam: ‘Mensen komen in heel verschillende situaties bij mij binnen. Sommige mensen weten al waar ze heen willen maar als dat bij jou niet het geval is vinden we samen uit wat je zou willen bereiken en langs welke weg je daar kan komen. Bij burn-out klachten moet er vaak eerst ruimte gemaakt worden voor de moed om op avontuur te gaan. Dan is het zaak om eerst naar de belastbaarheid te kijken en te gaan werken aan o.a. balans en vitaliteit.
Voor mij is een traject geslaagd als je met meer zelfvertrouwen en bewustwording antwoorden hebt gevonden, nieuw perspectief ziet en in staat bent om nieuwe keuzes te maken. Dan is de weg vrij voor een nieuwe duurzame baan.

Mirjam is begonnen als maatschappelijk werker en gedragstrainer in de geestelijke gezondheidszorg. Van daaruit heeft ze een overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling en executive search. Daarna heeft ze, inmiddels meer dan twintig jaar geleden, haar loopbaan verlegd naar coach, trainer en vertrouwenspersoon.

Door haar senioriteit en jarenlange ervaring kan Mirjam putten uit allerlei werkvormen en stijlen en kan ze deze op maat aanbieden. Een specialisatie van haar is high stress, dat gaat over een overprikkeld zenuwstelsel als gevolg van het ervaren van trauma. Ze is somatic experiencing therapeut, een lichaamsgerichte methode die ze desgevraagd in kan zetten.
Ze heeft een gereedschapskist vol aan methodes waarvan oplossingsgerichte en motiverende gesprekstechnieken, ACT, RET, systemisch werken er enkele van zijn.

Mirjam wordt geprezen om haar maatwerk, het brengen van balans en voor de lichtheid van haar sessies zonder dat ze gevoel aan diepte verliezen.

Ze kan goed luisteren, in verbinding zijn, is scherp, opmerkzaam en energiek. In haar vind je een kundige, ervaren coach voor begeleiding bij re-integratie, outplacement en persoonlijk leiderschap.

Soorten coaching

Specialisaties

ACT
systemisch werken

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.