088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Vivienne Feitsma

“Ik ben van de gelijkwaardigheid en de open communicatie. We beginnen met kijken naar
waar jij nu staat en welk doel je hebt. We stellen vast wat het verschil is en wat de aandachtspunten zijn waaraan gewerkt kan worden om dat doel te bereiken. Bij het bepalen van je doel let ik erop dat het echt jouw doel is en niet een doel dat je van andere mensen opgelegd hebt gekregen. Het (weer) denken in mogelijkheden is daarbij belangrijk. Ik wil samen met jou op zoek gaan naar een baan die jij echt leuk vindt, een baan waarin je jouw passies, jouw talenten en jouw vaardigheden kwijt kunt.”

Vivienne is zowel loopbaan-, re-integratie- als outplacementcoach. Ze werkt met een doelformulering. Haar uitgangspunt is dat zij faciliteert. Ze richt zich voornamelijk op ‘het systeem’, de groep waarin je functioneert als het over werk of over privé gaat. Tijdens haar coaching kijken jullie samen aan de hand van eerdere ervaringen hoe onder andere positionering, begrenzing en het aannemen van een rol van invloed is op je dagelijks werk en de dilemma’s die daarin een rol spelen èn wat de invloed is die jij hebt binnen jouw systeem. Daar ga je aan werken om uiteindelijk uit te komen bij een mooie passende baan.

Haar werkervaring heeft ze opgedaan bij (inter)nationale profit-organisaties waarbij zij werkte als accountmanager, werving- & selectieconsultant, peoplemanager en human resource manager. Tijdens dit werk bleek haar grote passie voor de mens en de werking van het brein. Ze besloot toen om van haar werk haar studie te gaan maken. Ze is psychosociale therapie gaan studeren, gevolgd door een professionele coachopleiding.
Na grote reorganisaties en overnames te hebben begeleid binnen verschillende landen in Europa werd het in 2005 tijd om een eigen praktijk te beginnen.

Ze maakt gebruik van uiteenlopende technieken en blijft zich continu ontwikkelen door bijscholing, literatuurstudie en intervisie. Naast de online-trainingen van Xynthesis zet ze verschillende technieken in die passend zijn voor dat moment.
Zo kan zij onder andere gebruikmakenvan intuïtieve en creatieve technieken, NLP, ‘Ret’ (rationeel emotieve therapie) en ’TA’ (transactionele analyse). Dit alles vanuit een systeemtheoretische benadering.

Niets menselijks is gek volgens Vivienne. Daardoor kan jij jezelf in vrijheid laten zien, zonder geconfronteerd te worden met waardeoordelen. Verder is ze nieuwsgierig, leergierig, intuïtief, direct, durft dingen bespreekbaar te maken en de vinger op de zere plek te leggen. Haar aanpak is praktisch en concreet zodat je de hele tijd goed weet waar je mee bezig bent.

Soorten coaching

loopbaancoaching
outplacement
ontwikkeltrajecten
re-integratie 1e 2e 3e spoor
re-integratie UWV
life coaching
jobcoaching

Specialisaties

burn-out
faalangst
heroriëntatie
keuzes maken
patronen doorbreken
perfectionisme
persoonlijk leiderschap
piekeren
stress
timemanagement

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.