088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Ingrid Rademakers

Het doel van Ingrid is om jou weer op de rit te krijgen. Ze heeft een enorme drive en passie en dat werkt stimulerend. Jullie gaan eerst kijken naar wat er voorgevallen is en waar je tegenaan gelopen bent. Dan gaat het erom te bepalen wat je nodig hebt om in de toekomst goed te kunnen functioneren. Er wordt stilgestaan bij je kwaliteiten en vooral ook naar waar je plezier aan beleeft. Als er een realistisch doel gesteld is werk je daar stap voor stap naartoe met als eindresultaat, een leuke baan die bij je past.

“Ik geloof er heilig in dat als je die stip op de horizon zet en je de juiste focus hebt, iedereen er op zijn eigen niveau iets van kan maken, maar wèl met een doel voor ogen. Zelf weet ik uit ervaring wat het is om tegenslag te hebben. Ik ben een keer mijn baan kwijtgeraakt en heb een whiplash gehad. Je zult het aan het eind van de rit echt zelf moeten doen maar ik kan je tools aanreiken en ondersteunen bij je traject.

Mijn levenservaring pas ik ook toe in mijn begeleiding. Ik ben mezelf altijd blijven ontwikkelen, ik vind het mooi om daarvan het nodige mee te kunnen geven. Door de werving- en selectiehoek, waar ik ook werkzaam in ben, sta ik dicht op de arbeidsmarkt. Bij jouw voorbereiding op je sollicitatie kan ik je goed helpen; Hoe bereid je je voor? Wat doe je wel of juist niet?”

Ingrid werkt met de onlinetrainingen van Xynthesis, ze merkt dat die houvast geven en het geeft cliënten iets concreets om thuis mee bezig te zijn. Verder heeft ze zich een scala aan technieken eigen gemaakt die ze zo nodig in kan zetten. Ze is facilitator van ‘Walking in your Shoes’, dat is te vergelijken met een enkelvoudige opstelling. Ze heeft een Insights Discovery accreditatie, een Pearson testlicentie en ze is gecertificeerd in het toepassen van De roos van Leary.

Ze heeft een hele commerciële achtergrond. Daar komt ook haar resultaatgerichtheid vandaan. Na haar studie commerciële economie is ze in de marketing en sales gaan werken bij Marktleiders binnen de FMCG (Fast Moving Consumer Goods), echter het werken met mensen sprak en spreekt haar zeer aan, dat heeft haar er op een gegeven moment toe gebracht om coach te worden. Ze heeft een post-hbo-loopbaanprofessional afgerond en heeft, zoals eerdergenoemd veel opleidingen ter verdieping en verbreding gedaan.

Ingrid is resultaatgericht, positief, creatief en een doorzetter. Ze is opmerkzaam, intuïtief en direct, ze draait niet om de zaken heen. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij haar en komen graag naar haar persoonlijke en warme coachruimte.

Soorten coaching

Specialisaties

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.