088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Mariët van Linschoten

Het uitgangspunt van Mariët ben jij. Ze kijkt allereerst uit welke situatie je komt, waar je op dit moment staat en wat je behoeftes en verlangens zijn. Ze begeleidt je bij het bepalen van je doel. Ze helpt je de stappen te definiëren en te zetten die nodig zijn om uiteindelijk uit te kunnen komen bij een duurzame passende baan die je energie geeft.

Mariët ‘Vertrouwen is heel erg belangrijk. We gaan met zijn tweeën op pad en weten van tevoren niet wat we tegen zullen komen. Het is belangrijk dat jij je niet veroordeeld of beoordeeld voelt. Ik zie het traject dat we doen als een samenwerking. Als je met mij wil werken stuur ik je voor de eerstvolgende sessie een vragenlijst om al een wat breder beeld van je te krijgen en om al over je doelen na te gaan denken. Ook bespreek ik met je hoe je wil dat ik met je omga, wil je dat ik streng ben of juist niet, wil je huiswerk? Iedereen is weer anders en komt uit een andere situatie.
Behalve gesprekken heb ik een aantal methodieken waar ik graag mee werk zoals Voice Dialogue. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je lichaam heel intelligent is en signalen aan je geeft die je niet altijd (meer) opmerkt. Het heeft soms eerder door wat je zou moeten doen dan je hoofd. Daarom werk ik graag met fysieke oefeningen die ik heb geleerd bij mijn opleiding medisch coachen. Ik heb gemerkt dat dat heel effectief kan zijn. En het leuke is dat dat ook met beeldbellen heel goed werkt.

De online-training van Xynthesis is een fijne ondersteunende tool. Het werkt als kapstok voor de sessies en is hands-on. Je eindigt met een cv, een elevator pitch en een goed LinkedIn profiel.’

Na de lerarenopleiding, een studie geschiedenis en televisie-en radiowerk is Mariët terecht gekomen bij het coachen. Ze heeft een internationale coachopleiding gevolgd en is daarmee ICF gediplomeerd coach (PCC). Behalve in het Nederlands coacht ze ook in het Engels.  Daarnaast heeft ze ook een internationale medische coachopleiding gedaan.

Bij Mariët voelen mensen zich snel op hun gemak, ze is betrouwbaar en heeft humor, in alle zwaarte ziet zij ook lichtheid. Verder is ze vrolijk, praktisch en creatief. In haar zul je een energieke en betrokken coach vinden.

Soorten coaching

loopbaancoaching
re-integratie UWV
persoonlijke effectiviteit
life coaching
werkfit

Specialisaties

authenticiteit
bewustwording
communicatie
heroriëntatie
lichaamsgericht werken
loopbaanbegeleiding
ontwikkeltrajecten
overtuigingen
patronen doorbreken
werk-privé balans

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.