088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Nelly de Kinkelder

Nelly vindt het belangrijk om uit verbinding te werken. Vanuit de coachvraag die jullie samen gaan bepalen wordt er een doel gesteld. Stapsgewijs werk je daar naartoe. Omdat werk een groot gedeelte van het leven omvat is het belangrijk dat je met plezier werkt. Nelly ziet dat het geluk brengt als ze jou naar een leuke passende duurzame baan weet te begeleiden.

“In eerste instantie ga ik naar jou kijken, naar wat voor persoon je bent, waar je kwaliteiten en talenten liggen, waar je warm voor loopt. Je persoonlijke profiel moet goed in kaart gebracht worden, dat is echt de basis. Als dat gedaan is kunnen we door naar een zoekprofiel. Om dat zoekprofiel te maken gaan we zo scherp mogelijk definiëren wat je precies zoekt. Ik gebruik daar filtermethodes voor, bijvoorbeeld door gesprekken, opdrachten of met brainstormen. We onderzoeken waardes in je werk, waar je gelukkig van wordt maar ook praktische zaken zoals, hoeveel uren je wil werken en de reistijd. Zo kom je er stapsgewijs achter wat je nodig hebt en krijg je een duidelijk doel voor ogen. Van daaruit onderzoeken we de arbeidsmarkt en kijken we naar wat er nog ontbreekt om je doel te bereiken
Ik heb een uitgebreid netwerk en zet dat ook in, tegelijkertijd is het belangrijk om zelf op zoek te gaan. Voor sommige mensen is het eng om naar buiten te treden maar ik stimuleer het altijd. Door contact te zoeken met bedrijven heb je vaak een streepje voor.

Ik zet jou zelf aan het werk, het is goed om in beweging te komen. Ik loop met je mee maar je moet het uiteindelijk echt zelf doen.“

Nelly’s aanpak is op de praktijk gericht. Ze werkt met onze eigen online- trainingen, met kernkwadranten van Ofman en met loopbaanwaardekaarten met bepaalde stellingen voor loopbaanankers. Verder werkt ze met een werkboek waar een vaste opbouw in zit en waar alle opdrachten in komen.

Ze heeft een onderwijsachtergrond, is geswitcht naar de uitzendbranche, heeft een eigen filiaal opgezet en daarna gewerkt bij het arbeidsbureau waar ze op allerlei functies heeft gehad onder andere consulent personeelsvoorziening, ze heeft bij het werkgeversservicepunt en bij de buitendienst gezeten waarbij ze veel contact met gemeentes en bedrijven had. Ze is altijd blijven leren en zich laten constant bijscholen op gebieden waar ze mee bezig is geweest; beroepen; opleidingen; onderhandelingen; communicatie; personeelsmanagement.

Op een gegeven moment is haar gevraagd een coachtraject te doen. Dit beviel haar zo goed dat ze zich heeft omgeschoold en als coach aan het werk is gegaan. Ze kan alles wat ze in de achterliggende jaren gedaan heeft goed gebruiken in haar praktijk. Ze begeleidt ook mensen die de switch willen maken naar het zelfstandig ondernemerschap.

Als je een enthousiaste coach zoekt die goed kan luisteren, bij wie je je snel op je gemak voelt, die rust brengt maar humor ook erg belangrijk vindt, dan zit je goed bij Nelly.

 

 

Soorten coaching

loopbaancoaching
re-integratie 2e spoor
persoonlijke effectiviteit
werkfit
vitalisering

Specialisaties

assertiviteit
burn-out
communicatie
kunstzinnig dynamisch coachen
systemisch werken
timemanagement
transformationeel coachen
werk-privé balans

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.