088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Anita Smit

186 anita smit

Anita heeft bij de begeleidingstrajecten die zij uitvoert gemerkt dat cliënten over het algemeen meer nodig hebben dan alleen hulp bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Haar drijfveer is om jou in beweging te krijgen, zowel mentaal als fysiek. Dat in beweging krijgen doet zij door je intensief te coachen, je talenten en vaardigheden te benutten, je waarden en overtuigingen helder te krijgen, sollicitatievaardigheden aan te leren en waar nodig ook je conditie te verbeteren, zodat je klaar bent voor die passende baan.

 “Ieder persoon is uniek dus ieder coachtraject ook. In de eerste plaats is het belangrijk dat er een klik is. We moeten een tijd met elkaar werken en het is nodig dat er een vertrouwensbasis is . Naast het doen van de online training ‘Persoonlijke Profilering’ stel ik in het begin veel vragen en luister vooral ook veel. Samen kijken we waar je behoeftes liggen en wat voor verwachtingen je hebt.  Het is voor mij een uitdaging om jou meer zelfvertrouwen te laten krijgen, je vitaliteit te verhogen en je persoonlijke presentaties te verbeteren. Ik ben zelf een ervaringsdeskundige en weet als geen ander dat als je lekker in je vel zit de rest ook beter gaat. Daarom sport ik vaak en hoop daardoor ook een goed voorbeeld te zijn voor anderen. Zelfvertrouwen en innerlijke rust zijn mijns inziens een sleutel tot succes. Hierdoor stijgen de kansen om weer succesvol en duurzaam aan het werk te kunnen gaan.’

Ze maakt gebruik van een TTM model waarbij er uitgegaan wordt van verschillende fases van verandering,  de coaching is oplossingsgericht en motiverend met aandacht voor de fase waar je in zit.

Anita werkt al jarenlang als loopbaanbegeleider, outplacement- en re-integratiecoach. Zij is gediplomeerd HR consultant en geregistreerd re-integratiemanager. Verder werkt ze ook als medische fitnessinstructeur en voedingsadviseur waardoor zij, indien nodig,  gerichte adviezen kan geven om zowel mentale- als fysieke fitheid te verbeteren. Door haar jarenlange ervaring met het begeleiden van langdurig werklozen en mensen met een functiebeperking en burn-out kan zij een brede doelgroep bedienen. Zij kan ook de trajecten jobhunting toepassen om de kans op nieuwe baan sterk te vergroten.

Anita is een harde werker en een doorzetter. Ze levert maatwerk,  is praktisch ingesteld, spiegelend en inspirerend. Ze geeft vertrouwen en is zeer gemotiveerd om jou te helpen je doel te behalen.