088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Ingrid de Jong

175 ingrid de jongJou helpen groeien door jouw sluimerend potentieel te ontplooien is Ingrids passie en tevens haar missie. Je begeleiden bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen bij het vraagstuk waarvoor je komt.

Ieder coach-, re-integratie- en outplacementtraject is maatwerk en moet wat haar betreft als gegoten zitten. Jij geeft aan wat je wilt en zij kijkt bij welke aanpak jij het meeste baat hebt. In een gesprek hierover komen jullie dan tot een optimale werkvorm en daardoor tot een begeleidingstraject dat je begeleidt naar die passende baan.

“Wat mij persoonlijk raakt bij het coachen is de ervaring dat mensen na een paar gesprekken al nieuwe of andere stappen durven te zetten. Dat er vrijheid ontstaat door de verkregen inzichten. De persoonlijke groei die iemand meemaakt en zichzelf versteld doet staan…

Ik heb zelf ook ondervonden wat het is om mijn perfectie en bewijsdrang los te laten en om van onzekere en blokkerende gedachten bevrijd te raken. Ik weet wat het is om aan de andere kant van de tafel te zitten en door allerlei processen mijn waarden, talenten, kracht en moed te vinden.

Mede door deze brede ervaring is mijn inlevingsvermogen groot en vind ik niet snel iets vreemd. Hierdoor ontstaat er snel vertrouwen, wat de samenwerking ten goede komt. Ik ben open, eerlijk en maak echt verbinding en contact met je en breng van daaruit graag iets teweeg.

Ik heb kwaliteit hoog in het vaandel staan, evenals professionaliteit. Dit betekent dat ik zeer voortvarend te werk ga, mijn afspraken nakom, incidenten correct en tijdig communiceer en snel en kordaat antwoord op mail en telefoonberichten. Verder ben ik punctueel en ga constructief te werk en je kunt met mij lachen, want saai ben ik allerminst.

Methodes die ze kan inzetten zijn bijvoorbeeld: RET (rationele emotie training)  om anders met blokkerende gedachten om te leren gaan, de Roos van Leary om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en het effect daarvan op jezelf en jouw omgeving. Communicatiestijlen-analyse waarbij je zelfvertrouwen en invloed aanzienlijk vergroot zal worden, empowerment en persoonlijk leiderschapsoefeningen om je meer in je kracht te zetten. Daarnaast werkt ze graag met coachspellen waardoor je een scala aan invalshoeken aangereikt krijgt om je vraagstuk te benaderen.

Naast haar jarenlange werkervaring op diverse managementposities, als fiscaal adviseur en als trainer/coach bij grote multinationals en haar Post HBO studie voor Coach en Begeleidingsdeskundige, is haar eigen levenservaring van grote toegevoegde waarde voor de manier waarop ze coacht.

Ingrid is no-nonsense, inspirerend, motiverend, luisterend, respectvol en met de volledige aandacht op de persoon die ze voor zich heeft. Ze werkt oplossingsgericht en met een blik naar de toekomst.