088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Nienke van ‘t Spijker


Nienke is ervan overtuigd dat wie niet optimaal gebruik maakt van zijn kwaliteiten, talenten en vaardigheden, zichzelf, zijn privésituatie en/of de organisatie waarvoor hij werkt, tekort doet. Als coach gaat ze oplossingsgericht en resultaatgericht te werk.  Mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak en ze weet de juiste vragen te stellen.. Ze onderzoekt samen met jou de situatie waar je nu in zit en helpt je van daaruit een doel te stellen waar je heen wilt. Ze ziet het als haar verantwoordelijkheid om jou in het proces zo te begeleiden dat je het gestelde doel kunt behalen en ze kan daar waar nodig je  praktisch te ondersteunen met haar netwerk, ervaring en arbeidsmarktkennis. Ze coacht je zodat je zelf de regie weer kunt pakken, je verantwoordelijkheid neemt en succesvol kunt zijn in het vinden van passend werk.

“Het geeft mij voldoening als jij inzichtelijk krijgt waar je plezier in hebt, wat voor dingen (in je werk) je energie geven en wat voor dingen energie vreten. Het onderzoeken wat voor iemand je bent en wat voor kwaliteiten je hebt, je persoonlijke profilering zijn belangrijk. Van daaruit kun je beslissen wat je kunt laten liggen en wat je meeneemt, zodat je ‘de energievreters’ achter je laat.

Ik werk met een ervaringsgerichte methodiek zodat jij zelf kunt voelen en ervaren waar je heen wilt. Het is interessant jezelf als mens maar ook als werknemer beter te leren kennen. ‘Wat doet een werkomgeving met je?’, als je dit helder krijgt weet je ook waar je op moet letten in je leven en in je werk

Als gediplomeerd coach begeleidt ze mensen bij veranderingen in hun loopbaan en persoonlijke uitdagingen.  Mensen bij ontwikkelings- en veranderingsprocessen begeleiden loopt als een rode draad door haar hele loopbaan. Ze is andragoog, heeft als verpleegkundige gewerkt en  heeft jarenlange ervaring als arbeidsbemiddelaar op de arbeidsmarkt, eerst als intercedent en daarna als re-integratiebemiddelaar. Om mensen zelf in beweging te laten komen zet Nienke oplossingsgerichte methodieken in. Daarnaast geven deze methodieken een aanzet om patronen te doorbreken en/of van perspectief te veranderen. “

Nienke is oprecht geïnteresseerd, rustig, gemakkelijk benaderbaar en wars van hiërarchie.  Ze staat naast je, is niet leidend maar begeleidend.