088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Suzanne Snelting

Suzannes streven is om in het coachtraject samen met jou te werken aan het vinden van een jouw goed passende nieuwe richting op de arbeidsmarkt., zodat je met hernieuwd vertrouwen, inspiratie en energie verder kunt.

Zij coacht al bijna 20 jaar mensen richting arbeidsmarkt. Dat in combinatie met haar eigen levenservaring, maakt dat ze weet dat er vaak veel meer mogelijk is dan je denkt en is niets menselijks haar vreemd.

Suzanne heeft geleerd, dat je onzeker kunt worden als er iets mis gaat met je baan of arbeidsomstandigheden en dat dit proces veel energie kan kosten.  Ze werkt met jou aan het herwinnen van je zelfvertrouwen en je vitaliteit. Hierbij kijkt ze naar jou als persoon. Ze geeft coaching op maat.

“ Ik doe mijn begeleiding steeds meer vanuit het idee dat dingen niet op zichzelf staan. Ik kijk niet alleen naar werk, maar bekijk ook het grotere plaatje. Sociale, fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van een persoon, betrek ik in mijn coaching wanneer deze aandacht behoeven. Dingen als slapen, beweging, ontspanning, zingeving, het contact met jezelf en anderen,  je emotionele en mentale conditie spelen allemaal een rol.

In mijn  begeleiding luister ik veel, maar ik koppel daar wel concrete actie aan zodat het proces in beweging komt.

Mijn aanpak is persoonlijk en informeel en ik werk op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Ik oordeel niet waardoor mijn coachees zich vrij voelen. Ik wil ook echt voor al mijn cliënten een veilige haven zijn. Confronteren doe ik wel, maar altijd respectvol. Een goede sfeer en humor zijn voor mij onontbeerlijk.

Ook al lopen dingen niet zoals je verwacht, als je bereid bent eraan te werken en vol te houden dan komen er bevredigende resultaten uit.”

Ze maakt eclectisch gebruik van technieken, haalt uit een breed scala het best bruikbare. NLP, oplossingsgerichte coaching, creatieve loopbaanbegeleiding, cognitieve gedragstherapie en RET, zijn technieken waar zij mee werkt.  Suzanne hanteert vooral creatieve werkvormen, werkt met geleide visualisaties/meditaties en ontspanningsoefeningen om dingen te kunnen gaan doen vanuit je authentieke zelf en daardoor vanuit rust en met vertrouwen.

De afgelopen jaren heeft Suzanne ruime ervaring opgedaan als loopbaanadviseur, re-integratieadviseur en outplacementadviseur.  Na haar afstuderen als gezondheidswetenschapper, startte Suzanne haar loopbaan in een functie die niet goed bij haar paste. In deze eerste baan is het zaadje gelegd voor haar wens om andere mensen te helpen met het vinden van een passende baan. Haar tweede baan werd daarom een baan als intercedente bij een uitzendbureau. Dit heeft haar veel  kennis gegeven op het gebied van zoeken van werk en alles wat daar bij komt kijken.

Suzanne is creatief, intuïtief, betrokken en vrolijk en weet effectief te coachen op basis van wederzijds vertrouwen.