088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Geke Bouwman

 

Geke ’s uitgangspunt is dat alle antwoorden al in jezelf zitten.  De kunst is om die antwoorden op te delven en daar kan zij je bij helpen. Binnen haar coachtrajecten zorgt ze dat jij je weer gaat herinneren wie je bent, wat je wil en ze helpt je in je kracht te komen en actie te gaan ondernemen.

Zelf zegt ze hierover: “Zo zou je jezelf kunnen voorstellen dat je als kapitein op een schip bent vastgelopen op een zandbank na een zware storm. Het roer is kapot, de mast gebroken en je kompas draait alleen maar rondjes en is niet meer te vertrouwen. Tot overmaat van ramp weet je niet waar je bent en al helemaal niet waar je naartoe wil.

Dan kun je wel wat hulp gebruiken…

Als coach trek ik samen met jou die boot weer van die zandbank, en reik ik je onderdelen aan zodat jij zelf je kompas (wie ben ik), roer (waar wil ik naartoe)  en mast (jouw kracht) kunt herstellen, de zeilen (talenten, kennis en kunde) te hijsen om jouw koers weer te kunnen volgen.

Tot slot krijg je een navigatiecursus, waarin je je meer bewust wordt van de omgevingsfactoren en jouw respons hierop, zodat  jij de regie houdt over jouw loopbaan.”

Bij haar begeleiding  gebruikt ze technieken zoals oplossingsgericht coachen, NLP, ACT, Ratio Emotieve Training (RET), mindfulness en lichaamsgericht werk. Ze werkt graag met beelden en metaforen.

Geke heeft een achtergrond als psychosomatisch fysiotherapeut, waardoor ze bedreven is in zowel fysieke als mentale begeleiding. Ze heeft na verschillende omzwervingen binnen het bedrijfsleven en meerdere studies, cursussen en trainingen haar koers gevonden als re-integratie & outplacementcoach, trainer en docent fysiotherapie. Dankzij haar ervaring binnen het bedrijfsleven in sales, marketing en managementfuncties, weet ze welke processen er spelen binnen het bedrijfsleven en kan ze je ondersteunen met je weg te (her)vinden en jezelf op de kaart te zetten.

Zij is warm, open en betrokken, wel een tikkie direct soms, maar altijd gericht op het doel en het grotere plaatje.