088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Annemarie Mijnster

Annemarie werkt vanuit de filosofie dat werkplezier een mens krachtiger maakt.Als loopbaancoach zet zij zich in om jou te begeleiden en coachen bij je groei en ontwikkeling, door inzicht te geven in jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren. Elk coachtraject is verschillend, afhankelijk van jouw coachvraag en waar je op dit moment staat, zet ze samen met jou een passend traject in met als eindresultaat: je vitaal voelen, in balans zijn richting een leuke, passende baan.

‘We leven in een tijdperk van transformatie waarin van iedereen het uiterste wordt gevraagd. Het hebben van twee banen is geen uitzondering meer. Daardoor kan je soms vastlopen of uit de arbeidsmarkt vallen. Het is dan goed om even stil te staan. Waar sta jij op dit moment, ben je het allemaal even kwijt en waar zou jij naar toe willen?

Het geeft mij voldoening om jouw groei en ontwikkeling tijdens het traject te zien; jouw jezelf te zien herpakken; je zelfbewustzijn te zien groeien; je vitaler te zien worden en je gesteund, gehoord en gezien voelen. Ik coach je om in je kracht te komen, want vanuit jouw eigen unieke kracht ben je de beste versie van jezelf en kun je de juiste keuzes maken richting jouw toekomst.’

Ze is zich in de loop der jaren steeds verder gaan ontwikkelen, niet alleen binnen persoonlijke coaching, maar ook teamcoaching en het geven van trainingen. Annemarie kan gebruik maken van zeer uiteenlopende technieken naar gelang dat nodig is: Neurologische niveaus van Bateson, NLP, RET, succesgerichte coaching, teamcoaching, trainingen persoonlijke effectiviteit en effectief communiceren, creatieve loopbaanbegeleiding, REA, functionele analyse, , trainen mbt situationeel leidinggeven volgens Covey en Blanchard, creatiespiraal  Marinus Knoope, Denkwijze(r), Enneagram, Roos van Leary, 1 op 1 coaching, Kernkwaliteiten, acceptatie en rouwverwerking (rouwcirkel E. Kübbler-Ross)

Annemarie is jarenlang werkzaam geweest in verschillende functies bij diverse soorten organisaties. Ze kent het bedrijfsproces door en door.

Sinds halverwege de jaren 90 is zij zich steeds meer gaan verdiepen in, en ontwikkelen op het gebied van begeleiding/coaching bij veranderprocessen. Vanuit haar functies is ze steeds betrokken geweest bij het doorvoeren van organisatieveranderingen en het begeleiden en re-integreren van transferkandidaten en herplaatsingskandidaten. Daarnaast geeft ze trainingen ter verbetering van praktische, communicatieve en sociale vaardigheden en begeleidt mensen bij ontwikkeling in werk en carrière.

Zij is gedreven, intuïtief, persoonlijk en betrokken. Ze heeft een open vizier en werkt vanuit een zuivere intentie met positief enthousiasme.