088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Fenna van Loenen

074 fenna van loenen

Fenna is altijd gericht op de vraag wat er nodig is om je in het juiste perspectief en handelen te ondersteunen. Haar coaching is op de persoon gericht en dus bij iedereen weer anders. Haar motivatie als coach bestaat eruit om goed te luisteren en op het juiste moment de juiste vragen te stellen, waardoor jij zo snel mogelijk zelf weer het stuur in handen krijgt, in beweging komt en je uiteindelijk weer klaar bent voor nieuw, passend werk.

“ Naast de vaste dingen die je in een coachproces moet doen, zoals: sollicitatievaardigheden; profiel en arbeidsmarktanalyse vind ik het belangrijk om jou in je waarde te laten en je tevens te confronteren indien nodig. Ik neem mijn cliënten serieus en ze krijgen de ruimte zichzelf te zijn wat als zeer prettig ervaren wordt.

Mijn streven is altijd om de actie uit jou te laten komen: doordat ik de juiste input geef, weet jij zelf wat je moet doen. Door de vragen die ik je stel kom jij tot stappen die er gemaakt kunnen en moeten worden. Daar begeleid ik je natuurlijk wel in. Ik kan ook helpen met het zoeken naar een nieuwe baan als dat gewenst is.

Ik heb een pragmatische manier van werken , die toegespitst is op de zoekrichting voor je toekomst. Als je weer in actie komt , omgang hebt met mensen met als resultaat een nieuwe passende baan in de juiste omgeving, dan groeit je zelfvertrouwen weer en kom je in je kracht.” Dit is wat empowerment genoemd wordt.

Fenna gebruikt het oplossingsgericht coachen bij haar begeleiding waarbij er vanuit oplossingen gedacht wordt in plaats van in problemen. De focus ligt hierin op de gewenste situatie. Hierdoor haal je meer uit jezelf en wordt je geleerd om negatieve gedachten om te buigen tot positieven actie.

Al sinds vele jaren werkt Fenna als coach loopbaanbegeleiding en re-integratie.

Na in verschillende maatschappelijke sectoren gewerkt te hebben, heeft ze haar ervaringen  meegenomen en kan ze veel van de verworven ontwikkelingen als onderdeel van haar coaching inzetten. Gevormd door haar eigen biografie geeft ze daar een eigen kleur aan in een persoonlijke benadering. Ieder individu is uniek dus is ieder traject uniek.

Zij is haar loopbaan gestart  als lerares lichamelijke opvoeding. Na vervolgens werkzaam geweest te zijn als kunstzinnig beeldend therapeut, is zij verder gegaan in de loopbaanbegeleiding en het oplossingsgericht coachen.

Fenna is praktisch, kundig, nuchter en eerlijk. In haar resultaatgerichte‘no nonsense’coaching is ze realistisch over wat ze je te bieden heeft en kun je volledig van haar op aan.