088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Peter Jonges

004 peter jonges

Peter zijn motto is ‘rust roest’. Als coach luistert hij, laat hij je ontdekken waar je sterk in bent en waar je je drive vandaan haalt. Dat doet hij door te  spiegelen en confronteren waarbij hij je volledig in je waarde laat. Hij haalt je uit je stilstand waardoor je weer gaat handelen en weet waar je naartoe wil. Hij maakt graag gebruik van persoonlijkheidstesten om jezelf te leren kennen en te weten wat je sterke punten en je valkuilen zijn zodat je die ook weet te benoemen in een sollicitatiegesprek.

Peter heeft het talent om complexe problemen te ontleden in ‘hapklare’ oplossingen en kan dit goed grafisch weergeven. Dit werkt verduidelijkend en het maakt het probleem inzichtelijk en overzichtelijk. Voor veel mensen werkt dat als een bruikbaar handvat in de communicatie.

Peter: “Samen gaan we op zoek naar haalbare en concrete doelen of dat nu een dienstverband is of zelfstandig ondernemerschap. Vanuit mijn UWV ervaring weet ik hoe ingewikkeld het is om met uitkering een bedrijf te starten !! Ik kan je hierin helpen.

Van nature ben ik een mensenmens ik luister naar anderen en ben geïnteresseerd in achtergronden en drijfveren. Het gebeurt nogal eens, dat ik wordt ingeschakeld bij het oplossen van een conflict. Luisteren naar wat een ander te zeggen heeft en daar neutraal bij blijven helpt mij bij het vinden van een oplossing van dat conflict of probleem.”

Peter is zich na diverse managementfuncties gaan bekwamen in het vak van arbeidsdeskundige. Bij Xynthesis wordt hij door zijn specialisme betrokken bij arbeidsdeskundige onderzoeken (kan iemand met beperkingen terug in zijn of haar vak en zo ja wat is er dan nodig om er een succes van te maken).  Hij begeleidt mensen die stilstaan in hun carrière en hun baan dreigen kwijt te raken (loopbaancoaching, outplacement van werk naar werk en re-integratie tweede spoor). Door zijn jarenlange ervaring bij het UWV kan hij goed adviseren bij het vinden van werk of het starten als zelfstandig onderneming.

Peter is analytisch, neutraal , onafhankelijk en resultaatgericht. Zijn aanpak is no-nonsense en met respect voor de mens en de organisatie.