088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Evelyn ter Braak

Evelyn is ervan overtuigd dat je alle antwoorden al in je hebt. Ze werkt vanuit de situatie waarin je je nu bevindt, het hier en nu. Ze kijkt niet naar de beperkingen maar juist naar de mogelijkheden. Elke ontwikkelstap van jou ziet ze als een vernieuwde versie van jezelf, de 2.0 versie. Jullie gaan samen op zoek naar je passie en talenten. Ze helpt je, in een sfeer van wederzijds vertrouwen, gelijkwaardigheid en respect, je persoonlijke doelstellingen te bereiken zodat die leuke passende baan binnen handbereik komt.

“In mijn coaching kijk ik vooral naar de authenticiteit van de mens, elk mens is uniek. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens alle antwoorden en krachtbronnen al in zich heeft en het is mijn uitdaging om jou die weer te helpen vinden. Bewustwording staat centraal in het coachingstraject, evenals eigen verantwoordelijkheid nemen om nieuwe keuzes te kunnen maken.

Ik heb zelf een burn-out gehad, daarbij heeft bij mij een aanpak geholpen waarbij je verder kijkt dan alleen het hoofd. Ik geloof dat alles met elkaar te maken heeft. Daarom besteed ik in mijn eigen coaching ook aandacht aan voeding, vitaliteit en beweging, soms letterlijk door samen te gaan wandelen. Bij stress gaan we er eerst aan werken om je weer in de ontspanning te krijgen want in de kramp gebeurt er niks. Pas in de ontspanning kan je de stappen maken die je moet gaan maken.”

Bij haar begeleiding gebruikt Evelyn uiteenlopende technieken, zoals NLP, stressmanagement, de online cursus persoonlijke profilering, ontspanningstechnieken, meditatieve technieken. Ze kiest uit de technieken die op dat moment nodig zijn.

De eerste 15 jaar van haar loopbaan heeft ze een brede ervaring opgedaan als HR professional in middelgrote organisaties in de zakelijke dienstverlening. De ontwikkeling van de mens en de juiste persoon op de juiste plek, is als een rode draad door haar hele carrière gelopen. De meeste voldoening en plezier haalde ze uit het persoonlijk begeleiden van mensen. Ze heeft re-integratietrajecten begeleid, aan diverse reorganisaties meegewerkt en vanuit de rol van werkgever outplacement trajecten begeleid waardoor ze zich goed kan inleven in de positie van zowel werkgever als werknemer.

Na haar burn-out is ze als zelfstandig coach gaan werken. Ze heeft een loopbaanadviesopleiding, NLP, stresscounseling en andere coaching verdiepende opleidingen gevolgd en blijft zich continu ontwikkelen in haar vakgebied.

Evelyn is betrokken, praktisch, doelgericht, direct en sensitief. Haar coachingstrajecten zijn zowel stimulerend als inspirerend te noemen.