088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Sonja Dippel

sonja dippel 1

Sonja heeft echte interesse, is betrouwbaar, oplossingsgericht en ziet overal mogelijkheden. Bovendien geeft ze mensen veel rust en kracht. Ze heeft het vermogen echt als een vertrouwenspersoon te functioneren. Met haar creatieve en praktische aanpak heeft ze al veel weten te bewerkstelligen.

“Ik hou van levensverhalen en ga uit van eerdere werk- en levenservaring en heb een heldere kijk op dingen. Ik kan vrij snel inschatten of en hoe je terug kunt komen op de arbeidsmarkt, rekening houdend met de huidige situatie en eventuele beperkingen. Doordat ik je breder laat kijken, vergroot ik het perspectief op de arbeidsmarkt. Ik ben heel praktisch en oplossingsgericht. Mijn ruime ervaring en uitgebreide netwerk geven je een grote kans op het vinden van een leuke baan.” 

Sonja gelooft dat iedereen het leuk vindt om te werken. Zij wil met jou gaan ontdekken hoe jij gelukkig kan zijn op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk om uit te vinden wat er bij jou past en op welke manier. Werk moet zowel inhoudelijk als fysiek bij je passen. Het moet ook gecombineerd kunnen worden met je privéomstandigheden. Als dit alles helder is, kan er doelgericht gewerkt worden naar een leuke passende baan.

Sonja: “Hoe kun je leven naar wie je bent? Elk coachtraject is maatwerk, wie ben jij en wat heb jij nog nodig? Soms is het nodig om eerst je zelfvertrouwen terug te krijgen. Het geeft me voldoening om je volledig te zien opbloeien met als resultaat dat je je weer vitaal voelt. Je zult merken dat je zelf weer mogelijkheden gaat ziet.

Ik help je te bekijken wie je bent en wat je daarmee kan in het arbeidsproces. Het is belangrijk dat je meegaat met de ontwikkelingen. Iedereen moet tot zijn zevenenzestigste werken. De vraag is hoe je dat op gezonde wijze kunt doen. Ik kan je helpen dat te realiseren. Ik loop met je mee.”

Sonja maakt bij haar begeleiding gebruik van de online training persoonlijke profilering, LSI testen, de kernkwaliteiten van Ofman en de methodiek van Leary. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring  als re-integratiecoach en loopbaanbegeleider en blijft zich ontwikkelen. Ze heeft meerdere coachopleidingen gevolgd en daarnaast is ze gespecialiseerd in gedragstechnieken.

Sonja heeft echte interesse, is betrouwbaar en oplossingsgericht, iemand die overal mogelijkheden ziet en geeft mensen veel rust en kracht.