088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Michelle van Bruggen

 

Michelle werkt altijd vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen. Het geeft haar voldoening om jou te kunnen helpen naar een nieuwe situatie te gaan waarin je met zelfvertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Daarom is het ook zo belangrijk dat er een klik is. Uit de intake komt jouw coachvraag naar voren. Michelle kijkt waar ze je bij kan helpen om het pad uit te stippelen waarover je wilt gaan lopen om uiteindelijk uit te komen bij een passende duurzame baan.

‘We gaan samen op zoek naar waar je drijfveren en je kracht zitten maar soms is het ook nodig om naar beperkingen te kijken en hoe daar mee om te gaan.Ik merk dat mensen best vaak al een beetje weten waar ze naartoe willen. Ze denken dat het onmogelijk is om daar te komen en schieten het idee dan in hun hoofd al af. Het is goed om die dingen juist wel te gaan onderzoeken. Ik ben er goed in om zaken praktisch te maken. Door letterlijk in beweging te komen merk je dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt en kom je soms ook weer tot hele nieuwe inzichten.  Het geeft mij voldoening jou te kunnen helpen naar waar je het weer zelfstandig kan en je te zien vertrekken met een gevulde rugzak en een energieke blik op de toekomst.’

Bij haar coaching gebruikt Michelle afhankelijk van de cliënt uiteenlopende methoden. Ze houdt ervan dingen te visualiseren. In de vertaalslag van vertellen naar visueel maken wordt het vaak duidelijk waar de emoties zitten en komen er drempels tevoorschijn. Door het gebruik van de online-trainingen van Xynthesis is er tijdens de gesprekken meer ruimte om de diepte in te kunnen gaan.

Ze heeft na een opleiding voor Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, gewerkt bij een GGZ-inloophuis, is overgestapt naar een kliniek voor diagnostiek en begeleiding van jongeren met ad(h)d en is daar vervolgens locatiemanager geworden. Daarna heeft ze een overstap gemaakt naar een Arbodienst waar ze mensen met psychische problemen heeft begeleid en is ze in de verzuimbusiness terecht gekomen. Ze heeft organisaties en een verzekering ondersteund met het verzuimbeleid. Ze heeft de kant van de werkgever ook goed leren kennen. Dit alles komt van pas in haar werk als loopbaancoach waar ze inmiddels een jarenlange ervaring in heeft.

Op het gebied van coaching blijft ze zich voortdurend ontwikkelen. Ze heeft een mediation- en DISC-trainersopleiding afgerond en is momenteel bezig met de arbeidsdeskundigen opleiding bij IVA.

Michelle is energiek, optimistisch, invoelend en helder in haar denken en communiceren. Je zult in haar een positieve coach vinden.